SVIJEĆA AQUA FRESH 3 KOM 7 x 7 x 6,5 cm
SVIJEĆA AQUA FRESH 3 KOM 7 x 7 x 6,5 cm

SVIJEĆA AQUA FRESH 3 KOM 7 x 7 x 6,5 cm

Cijena: 5,98 €


šifra 21165

overview

3 DISKRETNA I MOĆNA MORSKA MIRISA OD FLEURA - Naši mirisi koji su stručno poboljšani svim prirodnim esencijalnim uljima. Unesite mir u svoj dom ovim aromatičnim sv...



3 DISKRETNA I MOĆNA MORSKA MIRISA OD FLEURA - Naši mirisi koji su stručno poboljšani svim prirodnim esencijalnim uljima. Unesite mir u svoj dom ovim aromatičnim svijećama kako biste  ga pretvorili u oazu mira. Aromaterapijske svijeće prožimaju bogate i izvanredne note koje dokazano smiruju živce, zadovoljavaju osjetila i pomažu u smanjenju tjeskobe i zabrinutosti.

PAŽLJIVO IZRAĐENO I RUČNO LIJEVANO - Ove svijeće, formulirane od strane vještih majstora sa sojinim voskom i 8% čistog organskog esencijalnog ulja svijeća, širI umirujući miris. Koristite ga za osvježavanje kupaonice i minimiziranje dugotrajnih mirisa, upalite je u  spavaćoj sobi ili je koristite kako biste smirili živce u uredu. Ova svestrana aroma nudi najbolje u luksuznim mirisnim svijećama za dom.

PREMIUM - Proizvodnjom iznad standardne norme dobili smo mirisnu svijeću vrhunske kvalitete. Sa fitiljem od 100% pamuka, naša luksuzna svijeća nudi sporije izgaranje od većine svijeća za kućanstvo i pruža do 30 sati neprekidne arome.

ČINI SAVRŠEN DAR - Nema boljeg poklona od opuštajućeg mirisa koji će svaki dom ispuniti vedrinom. Bolje od običnog difuzera, bilo da su to pokloni za djevojke, rođendanski pokloni, pokloni za najbolje prijatelje, rođendanski pokloni za žene, božićni pokloni, pokloni za Valentinovo za nju ili majke za majčin dan, ove elegantne svijeće od soje čine idealan poklon.

DUGOTRAJNA - Otprilike trajanje 30 sati.  Svijeće u mutnom staklu u blagoj boji.


Komentiraj

Molimo da seregistrirate za komentar proizvoda
Image Client
Image Client
Image Client
Image Client
Image Client
Image Client
Image Client