TELESKOP OBJEKTIV ZA MOBITELE
TELESKOP OBJEKTIV ZA MOBITELE

TELESKOP OBJEKTIV ZA MOBITELE

Cijena: 16,25 €


šifra 00007883

overview

Objektiv za mobitel...

Objektiv vam omogućuje stvaranje fotografija visoke kvalitete, a također je savršen za snimanje i snimanje vlogova. Možemo dobiti oštru sliku do 9500 m s dobrom prozirnošću zraka. Ergonomski oblik i precizna izrada završena gumenim materijalom zajedno s protukliznim dijelovima osigurava sigurno i udobno držanje, a također pruža otpornost na udarce. Objektiv je otporan na prskanje i prašinu, a njegova pomična glava omogućuje vam da ga postavite bez obzira na to gdje postavite fotoaparat.

Objektiv je lagan, težak samo 300g, tako da njegovo korištenje nije problem. Set sadrži navlaku koja se može pričvrstiti na remen hlača - u nju ćemo staviti leću zajedno s ostalim dodacima koji su u setu. Na teleskop možemo pričvrstiti uzicu koja će dodatno povećati sigurno nošenje opreme. Objektiv ima i kapice koje će zaštititi leću od prljavštine. Proizvod ima ugrađen kompas, koji će biti izvrstan dodatak prilikom putovanja - omogućit će vam stalnu kontrolu terena, što je velika pomoć za ljude koji vole putovanja. Gumb na leći omogućuje izoštravanje slike - omogućuje individualnu prilagodbu nedostatku vida.

Proizvod se može koristiti i bez korištenja telefona, savršen je za promatranje ptica, divljači tijekom lova i mnoge druge situacije. Stativ se može koristiti i odvojeno, omogućit će vam udobno gledanje filmova ili snimanje vlogova.

Specifikacija:

raspon širine telefona: 57-90 mm
povećanje: 50x
udaljenost od zjenice: 4 mm
vidno polje: do 9500m
ukupne dimenzije (duljina/širina/visina): 16/5.5/16.5cm
dimenzije navlake (duljina/širina/visina): 5/7/18cm
duljina uzice: 30 cm
težina leće: 300g
Težina seta: 455g
Uključeno:

leća – teleskop
tronožac
krpa za čišćenje
slučaj
držač telefona
povodac


Objektiv za mobitel

Komentiraj

Molimo da seregistrirate za komentar proizvoda
Image Client
Image Client
Image Client
Image Client
Image Client
Image Client
Image Client