STABILIZATOR NAPONA SA UGRADNJOM (2 kom)
STABILIZATOR NAPONA SA UGRADNJOM (2 kom)

STABILIZATOR NAPONA SA UGRADNJOM (2 kom)

Cijena za kartice: 220,00 kn
Cijena za gotovinu: 209,00 kn
šifra PPNAX1


overview

Stabilizator napona- zaštita protiv pregaranja auto žarulja...

Mijenjate žarulje far-a svakih par mjeseci? I zaključili ste da vam se ne isplati kupovati skupe žarulje pa odabirete najjeftinije na benzinskoj pumpi?

Najčešći razlog pregaranja žarulja je previsok napon i loša kvaliteta žarulja. Kupovanje jeftinih žarulja se možda čini kao dobra odluka u tom trenutku ali dugoročno je to skuplji potez nego ulaganje više novca u kvalitetniji proizvod. Za sve one koji žele trajno rješiti problem pregaranja imamo rješenje u vidu stabilizatora napona.

Što je napon viši od nominalnog (12,6 V), to je brzina pregranja žaruljica brža. Neki automobili ( ne smijemo spominjati imena njemačkih proizvođača jer njemački auti nemaju greške) imaju napon i preko 15V (na farovima) što skraćuje vijek trajanja žarulje na par tjedana. Ugradnjom stabilizatora napona postiže se stalan napon od 12V koji produžava životni vijek žarulja nekoliko puta. Kvalitetne žarulje su znatno podložnije oscilacijama napona od loših, zato ponekad kupci premium žarulja komentiraju da XY nisu kvalitetne žarulje. Krivo! Problem je u automobilu.

Set stabilizatora sa ugradnjom stoji 220,00 kn , jamstvo je 12 mjeseci a može se ugraditi u svim Molydon servisima u Zagrebu. Ugradnja traje oko 1 sat i potrebna je

 rezervacija termina za ugradnju 


Stabilizator napona- zaštita protiv pregaranja auto žarulja

Komentiraj

Note: HTML nije preveden!

Ocjena Loše            Dobro