ZAŠTITA ZA KUKU PRIKOLICE - MODEL SA KUĆIŠTEM
ZAŠTITA ZA KUKU PRIKOLICE - MODEL SA KUĆIŠTEM

ZAŠTITA ZA KUKU PRIKOLICE - MODEL SA KUĆIŠTEM

Cijena: 29,00 €


šifra 000248

overview

ZAŠTITA ZA KUKU PRIKOLICE - MODEL SA KUĆIŠTEMModel zaštitne brave za zaključavanje prikoliceSa modulom za zaključavanje poteznice možete zaključati spojku vaše...



ZAŠTITA ZA KUKU PRIKOLICE - MODEL SA KUĆIŠTEM


Model zaštitne brave za zaključavanje prikolice

Sa modulom za zaključavanje poteznice možete zaključati spojku vaše prikolice, kamp-kućice ili prikolice.

Može se koristiti univerzalno na bilo kojoj prikolici, karavanu ili prikolici.

Brava za poteznicu može se koristiti kada je prikolica labava, ali i kada visi iza automobila.

Materijal: pocinčani čelik.

Tražite li idealno rješenje kako svoju prikolicu održati sigurnom i zaštićenom od krađe?
Onda ne tražite dalje, jer vam s ponosom predstavljamo Bensonov model torbe za vučnu bravu za prikolicu ili prikolicu! Ova fantastična, univerzalna torbica za zaključavanje poteznice nudi vam vrhunsku zaštitu za svaku prikolicu ili prikolicu za čamac, i kada je samostojeća i kada je pričvršćena na vaš automobil. S ovom visokokvalitetnom bravom za poteznicu možete ostaviti svoju prikolicu ili prikolicu na bilo kojem mjestu bez ikakve brige i sigurni ste u sigurno i pouzdano osiguranje.

Model Benson Drawbar Lock Bag posebno je dizajniran za sprječavanje spajanja i krađe vaše prikolice, prikolice za konje ili kamp-kućice. Zahvaljujući svom praktičnom i robusnom dizajnu, ova brava za poteznicu odgovara gotovo svim sustavima spojki. Izrađen od pocinčanog čelika, model Benson Drawbar Lock Bag nudi maksimalnu zaštitu od krađe, tako da možete bezbrižno ostaviti svoje stvari. Osim toga, brava rude također se može zaključati kada je spojena, za dodatnu sigurnost i bezbrižnost.

Ova sjajna brava za poteznicu je investicija koju ne želite propustiti! Ne dajte lopovima priliku i već danas odaberite model Benson Drawbar Lock Bag za prikolicu ili prikolicu. Nemojte više čekati i osigurajte sebi i svojim dragocjenostima zaštitu od neželjenih situacija. Naručite sada i uvjerite se u kvalitetu i pouzdanost ovog nezamjenjivog sigurnosnog pribora!


Komentiraj

Molimo da seregistrirate za komentar proizvoda
Image Client
Image Client
Image Client
Image Client
Image Client
Image Client
Image Client