RUČNA BATERIJSKA SVJETILJKA
RUČNA BATERIJSKA SVJETILJKA
RUČNA BATERIJSKA SVJETILJKA

RUČNA BATERIJSKA SVJETILJKA

Cijena za kartice: 74,99 kn
Cijena za gotovinu: 71,24 kn
šifra 012087


overview

✅ 【SUPER SVJETLO】 - Ovo je najsjajnija i najsnažnija LED svjetiljka. Sa solidnom konstrukcijom i zasljepljujućom svjetlinom, baterija se može puniti s 18 LED d...✅ 【SUPER SVJETLO】 - Ovo je najsjajnija i najsnažnija LED svjetiljka. Sa solidnom konstrukcijom i zasljepljujućom svjetlinom, baterija se može puniti s 18 LED dioda visokog lumena XHP70, maksimalna snaga je do 500 lumena, a maksimalna udaljenost snopa do 500m.

✅ 【3 NAČINA SA JEDNIM KLIKOM】 - Možete birati između tri načina osvjetljenja: jako svjetlo, slabo osvjetljenje i praskava bljeskalica! Izuzetno široka zraka bez napora osvjetljava cijelu sobu ili dvorište. 10 puta je svjetliji od svjetla automobila. 【TRAJNA I VODONEPROPUSNA】 - Ova snažna svjetiljka je punjiva (ako stavite punjive baterije, izrađene od aluminijske legure visokih performansi, jake i izdržljive, dizajnirane da budu gotovo neuništive. Prva svjetiljka s rashladnim sustavom s toplinskom cijevi (ventilatori za hlađenje) osigurava visoku performanse i duži životni vijek s visokim učinkom, a vodootporan je i otporan na prašinu IP44, što baterijsku svjetiljku čini izdržljivijom i žilavijom.

✅ 【SUPER ZOOM】 - POJAČAJTE svjetlo do 2000 puta! BEZ BATERIJA! ŠIROKA UPORABA - Praktičan za rukovanje jednom rukom s vezicama i dovoljno kompaktan za nošenje bilo gdje u džepu. Izvrsno za nestanke struje, kampiranje, planinarenje, speleologiju, istraživanje itd.

Komentiraj

Molimo da seregistrirate za komentar proizvoda
Image Client
Image Client
Image Client
Image Client
Image Client
Image Client
Image Client